Sport

Un fost jucător al lui „U” Cluj are nevoie de AJUTOR! Fotbalistul suferă de cancer

Florin Hidișan, fostul jucător de la „U” Cluj, are nevoie de ajutor după ce medicii au descoperit că este bolnav de cancer.

Zeci de fotbaliști din România s-au unit în ultimele zile pe rețelele de socializare pentru a-l ajuta pe Florin Hidișan, fotbalist care a evoluat jumătate de sezon la Universitatea Cluj în 2013. Fostul mijlocaș de 39 de ani are nevoie nevoie de un tratatament costisitor și toți cei care vor să doneze bani o pot face în contul Florin Hidișan – IBAN: RO 56 BTRL RON CRT0C E268 4801.

„Mulți dintre noi îl cunoaștem pe Florin Hidișan (39 de ani) din perioada în care a fost jucător în județul Alba la Performanța Ighiu, Arieșul Apuseni Baia de Arieș sau CS Ocna Mureș, dar „mijlocașul de buzunar”, un fotbalist extrem de tehnic, a mai evoluat la Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internaţional Curtea de Argeș, FC Argeş Pitești, CS Otopeni, FC Brașov, UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj și Arieșul Turda.
El este foarte bolnav acum, a descoperit că are cancer într-o formă foarte gravă, iar recent a primit un tratament cu injecții foarte scumpe. Are nevoie de ajutor întrucât tratamentul este lung și costisitor.
Dacă vreți să-l ajutați, vă las aici contul bancar
Florin Hidișan – IBAN: RO 56 BTRL RON CRT0C E268 4801”, este mesajul care a fost distribuit în ultimele zile pe rețelele de socializare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter