Sport

Șumudică, impresionat de civilizația de la Cluj:„Am crezut că sunt prin Austria și mă îndrept spre Germania”

Marius Șumudică revine astăzi oficial în fotbalul românesc în meciul CFR Cluj – Borac Banja Luka din preliminariile Ligii Campionilor.

Carismaticul antrenor a susținut o conferință de presă înaintea meciului în care a vorbit despre mai multe aspecte ale jocului, dar și despre ceea ce a găsit la Cluj din momentul în care a semnat cu echipa campioană.

„Am întâlnit niște oameni extraordinari, nu credeam că există în România așa ceva. Clujul pentru mine este un oraș splendid, nu doar prin ceea ce îți oferă când ieși pe stradă, dar și cum se comportă oamenii. Deci, practic am crezut că sunt pe undeva prin Austria și mă îndrept spre Germania. Felicitări și sunteți niște fericiți că v-ați născut aici”, a declarat Marius Șumudică înaintea meciului cu Borac Banja Luka.


Marius Șumudică antrenează pentru prima dată în zona Ardealului. Tehnicianul campioanei României a mai pregătit echipe precum Astra Giurgiu sau FC Vaslui în România, dar și multe alte echipe din străinătate.

Noul antrenor din Gruia debutează astăzi, de la ora 20:00, în meciul cu Borac Banja Luka din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. CFR Cluj visează la o calificare în grupele Champions League, dar va avea o misiune extrem de dificilă în turul 3 și play-off. Dacă o învinge pe Borac, campioana României va da piept cu Fola Esch din Luxemburg sau Lincoln Red Imps din Gibraltar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter