Sport

Clujeni invitaţi la Los Angeles, la NBA All Star Game 2011

<p>Valentin Nica, preşedintele „U“ Mobitelco BT, şi Mircea Cristescu, preşedintele executiv al vicecampionilor, au fost invitaţi de NBA în Statele Unite ale Americii, la All Star Game 2011, ce se va desfăşura în 20 februarie la Los Angeles.</p> <p>„Este o onoare pentru club şi pentru mine faptul că am fost invitaţi de NBA, dar nu trebuie ascuns faptul că un mare merit l-a avut Ghiţă Mureşan. Voi onora invitaţia“, a spus Mircea Cristescu. Preşedintele executiv al „studenţilor“ a declarat că va mai vizita şi echipele de baschet de la UCLA, Georgetown University şi Washington Wizards pentru a vedea cum sunt organizate.</p>

NBA All Star Game este un meci-spectacol, organizat în fiecare an începând din 1951, în care se duelează selecţionatele conferinţelor de Est şi de Vest. Selecţionata Conferinţei de Est are 36 de victorii până în prezent, în timp ce Selecţionata Vestului are doar 23.

Ediţia din 2010 a avut loc pe Cowboys Stadium din Arlington (Texas) şi a fost câştigată de cei din Est cu 141-139. Ediţia din acest an a All Star Game se va desfăşura la Staples Center din Los Angeles.

Ultimele Stiri
abonare newsletter