Sport

CFR Cluj - FCSB se joacă astăzi în Gruia! Probleme cu banii la campioana României

Probleme cu banii în Gruia înainte de CFR Cluj - FCSB, ultimul meci al sezonului în Liga 1 pentru cele două echipe

 

 


Jucătorii de la CFR Cluj sunt neplătiți de câteva luni bune, iar acest lucru a creat o stare de tensiune înaintea ultimului meci al sezonului cu FCSB. Fotbaliștii din Gruia au de primit două salarii restante, dar și mai multe bonusuri, conform DigiSport.

Problemele financiare de la trupa ardeleană au fost confirmate în ultimele luni și de Dan Petrescu și staff-ul său. Fostul antrenor și colaboratorii săi au fost nevoiți să depună un memoriu pentru a-și recupera banii.


CFR Cluj, campioană și la datorii

Gigi Becai a încercat să găsească mai multe scuze pentru faptul că FCSB a ratat titlul și în acest an, iar unul dintre motive ar fi bugetul net superior al trupei din Gruia. Patronul din Pipera a anunțat că la CFR Cluj există datorii de peste 20 de milioane de euro.

„Cică au luat locul 1, dar stai puțin, nu știi cum face Dumnezeu ceva mai bine pentru tine. Cum face? Mă duc în Conferința League (n.r. - Conference League), iau vreo 10 milioane și fac punctaj. Câștig apoi campionatul, am punctaj și mă duc în Champions League la anul, iar CFR e descalificată după două meciuri, nici bani nu câștigă. Datoriile de 20 de milioane nu le plătesc și gata, țaca-paca, faliment. Așa o să fie!”, a declarat Becali la Pro X.

abonare newsletter