Sport

Toni Conceicao, fost antrenor la CFR Cluj: „A sunat patronul să schimb portarul la pauză”

Antonio Conceicao, fostul antrenor de la CFR Cluj, a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre perioada în care a antrenat în România

 

 


Fostul tehnician de la CFR Cluj, Astra Giurgiu și FC Brașov a recunoscut că un patron de la cele trei cluburi a sunat în timpul meciului și i-a sugerat să schimbe portarul.
 

„La un moment dat, asistentul meu a primit un astfel de telefon, dar nu mi-a zis nimic. Ştia cum lucrez şi mi-a mărturisit de abia la final. Trebuia să schimb portarul, care greşise la o lovitură liberă. I-am transmis să îi spună preşedintelui că primisem mesajul, iar acesta m-a sunat imediat. I-am spus că este decizia mea şi am fost pus pe liber”, a povestit Conceicao în cotidianul abola.pt.


Scandalul dintre cei doi s-a aplanat rapid conform unor afirmații făcute de Conceicao. Cu toate astea, antrenorul nu a vrut sa dea nume.

„L-am întrebat dacă s-a calmat, apoi am stat mai mult de vorbă. A doua zi m-am dus la antrenamente ca şi cum nu se întâmplase nimic. A fost o experienţă tare ciudată", a mai spus lusitanul.


Conceicao, 3 mandate la CFR Cluj

Antrenorul portughez a fost de trei ori la CFR Cluj în cariera de antrenor. Prima dată a ajuns în Gruia în aprilie 2009, dar avea să părăsească echipa până la finalul anului calendaristic. Luistanul s-a întors în decembrie 2015 și a stat jumătate de an la Cluj. Ultima aventură în Gruia a fost în perioada 2018-2019. Ibericul are în palmares două Cupe și  o Supercupă a României cu CFR.

Antrenorul portughez a mai evoluat de-a lungul anilor la Braga, Naval, Vitoria Setubal, Belensens, dar și câteva echipe în Cipru și zona arabă.


Conceicao, scandaluri cu Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan și Toni Conceicao au avut mai multe dispute verbale în perioada în care cei doi au lucrat la CFR Cluj. La vremea respectivă se zvonea că oficialul voiam să stabilească el primul 11, iar acest lucru nu era pe placul antrenorului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter