Sport

Becali, furios după remiza FCSB – Academica 2-2: „Clinceni este echipa mea! Cu CFR au mers pe teren”

Gigi Becali a sărit ca ars după remiza FCSB – Academica Clinceni 2-2 și a aruncat săgeți în direcția echipei ilfovene.

 

 


Patronul celor de la FCSB recunoaște că a investit sume importante de bani la Academica Clinceni, însă spune că s-a retras în momentul în care echipa a promovat. Totuși, Becali nu și-a recuperat toți banii investiți și este aproape să piardă titlul din cauza echipei pe care a susținut-o în trecut.
 

„Normal, Clinceni este echipa mea și acum! La mine nu există blat. Cei de acolo nu mi-au dat banii. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro! Am dat banii, am investit banii ăștia. Noi ne-am retras când promovat Academica, că nu era regulamentar să mai fim acolo, dar banii nu i-am luat. Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat.”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.Ro.


Gigi Becali spune că fotbaliștii de la Academica Clinceni sunt mai mult interesați să câștige CFR-ul titlul, decât FCSB.

„Nu-i normal? Nu mi-a dat banii, 400.000 de euro. Asta e situația. CFR a bătut-o pe Clinceni mereu, iar cu noi a făcut egal și ne-a bătut. Echipa mea, cum ar veni, pe care am promovat-o eu... Problema e că ei au cam mers pe teren cu CFR Cluj. Cu noi și-au dat viața, cu CFR nu!Doar eu puteam să fac asta, să-mi fie învățare de minte”, a mai adăugat patronul lui FCSB, vizibil iritat de rezultat.


Declarațiile lui Gigi Becali vin după ce în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, FCSB a remizat, 2-2, cu Academica Clinceni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter