Sport

„U” Cluj - CSM Galați 25-31. „Studentele” pierd un meci teribil de important în lupta pentru salvare de la retrogradare

„U” Cluj a pierdut cu 31-25 duelul cu CSM Galați în etapa cu numărul 20 din Liga Florilor.

 

 


„U” Cluj a început  greu meciul cu CSM Galați și a fost condusă cu 4-1 în debutul partidei disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian”.  Oaspetele au făcut un joc bun în primele 15 minute și aveau un avans de cinci goluri, 10-5, profitând și de greșelile comise de universitare în faza ofensivă.
 

Universitatea Cluj a ratat incredibil în prima repriză, fiind irosite cel puțin 4 contraatacuri în poziție 1 vs 1 cu portarul advers. Ratările gazdelor au permis echipei din Galați să se distanțeze la șase goluri în minutul 22, 15-9.


CSM Galați a practicat un joc agresiv, cu multe eliminări, dar și cu mult succes pe tabela de marcaj. Oaspetele au intrat la cabine cu un avantaj de  6 goluri, 19-13, deși gălățencele au evoluat mai mult în inferioritate numerică. Cupul Parvu/Potirniche a acordat nu mai puțin de șase eliminări în tabăra oaspetelor în 30 de minute.

Universitatea a eegalat după egalare încă din startul reprizei, dar singurul lucru pozitiv a fost evoluția lui Judith Vizuete. Iberica a tras echipa după ea și a fost la baza tututor acțiunilor pozitive.  Clujencele au venit la 4 goluri diferență în minutul 41, atunci când Roza Chintoan a marcat de pe pivot și a făcut 22-18.


Cele două echipe au mers cap la cap în următoarele 10 minute, iar tabela indica un 25-21 în favoarea oaspeterlor cu 10 mintue rămase până la final. Clujencele au intrat în criză de timp în ultimele minute și aveau să piardă în cele din urmă la o diferență de șase goluri.

Universitatea Cluj rămâne cu 10 puncte după acest meci și este la cinci lungimi în spatele celor de la CS Mioveni și Universitatea Craiova, echipele aflate pe loc de baraj pentru rămânerea în Liga Florilor.


Handbalistele vor juca mâine cu HC Zalău, într-un meci teribil de important în lupta pentru retrogradare.

Pentru „U” Cluj au marcat: Necula 6, Vizuete 5, Lazăr 4, Chintoan 3, Șelever 3, Masna 2, Ilie 1, Nicolae 1

Ultimele Stiri
abonare newsletter