Sport

Radu Constantea și-a dat demisia de la Universitatea Cluj

Radu Constantea și-a dat demisia de la Universitatea Cluj după ce echipa a ratat obiectivul și pentru sezonul 2020/2021

 

 


Președintele FC Universitatea Cluj, Radu Constantea, și-a asumat ratarea promovării în Liga 1 în ultimele trei sezoane competiționale. Constantea a renunțat astfel la postul de președinte al clubului după patru ani și jumătate în care a fost contestat de mai multe ori.

 


Consiliul Director va decide la următoarea Adunarea Generală a Asociaților FC Universitatea Cluj cine va face parte din conducerea echipei în următoarea perioadă.

„Din poziția de președinte, îmi asum întreaga responsabilitate pentru neîndeplinirea obiectivului de a promova în Liga 1, acolo unde este locul Universității Cluj. Acest obiectiv rămâne valid și în viitor, având în vedere că FC Universitatea Cluj este în acest moment stabilă financiar, are un lot de jucători puternic și unit, un staff profesionist și o academie care crește jucători de mare talent, de care clubul trebuie să aibă grijă în continuare”, a declarat Radu Constantea pentru site-ul oficial al echipei.


Acesta a precizat că FC Universitatea Cluj a reușit să termine anul 2020 pe excedent bugetar, depășind efectele nefaste ale pandemiei, care a lovit puternic în fenomenul fotbalistic și în companiile care investesc în acest sport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter