Sport

Rezultat FABULOS reușit de handbalistele lui „U”! Clujencele au obținut un punct cu CSM București

Handbalistele de la Universitatea Cluj au produs o nouă surpriză și au remizat, 27-27, cu CSM București.

 

 


Universitatea Cluj, echipă clasată pe ultimul loc în Liga Florilor, a reușit un egal dramatic, 27-27, împotriva liderului CSM București în etapa cu numărul 11. Ardelencele au profitat de faptul că la formația bucureșteană au fost odihnite Barbora Lazovic și Cristina Neagu, cele mai bune jucătoare la linia de 9 metri, în timp ce Alexandrina Barbosa este în continuare accidentată.

 


„Studentele” au condus încă de la începutul meciului și au avut 9-4 la un moment dat. Necula, Cordoș, Vizuete și Chintoan au fost principalele actoare în prima repriză a jocului de la Vâlcea. Cu toate că Universitatea a început excelent, la pauză avansul era de un singur gol pe tabela de marcaj (15-14).

Universitatea Cluj a început extrem de prost repriza secundă, iar acest lucru s-a văzut extrem de repede pe tabela de marcaj. CSM București s-a distanțat la 23-20 și victoria părea trecută deja în contul echipei din Capitală.


Ultimele 10 minute s-au disputat pe muchie de cuțit și Universitatea a avut șansa unui succes istoric. Corina Cordoș a marcat golul de 27-26 cu 90 de secunde rămase până la final, dar Elizabeth Omoregie avea să egaleze câteva secunde mai târziu și a stabilit scorul final.

„Studentele” au avut posibilitatea să câștige meciul pe final după ce Crina Pintea a fost eliminată, dar jocul avea să se termine nedecis. Remiza obținută de „U” este a doua surpriză uriașă produsă după victoria cu Gloria Bistrița din urmă cu trei etape.

Ultimele Stiri
abonare newsletter