Sport

Arlauskis, gest neașteptat după revenirea la CFR Cluj! Portarul i-a șocat pe șefii din Gruia

Giedrius Arlauskis a revenit la CFR Cluj și va juca gratis până la finalul sezonului, conform unor declarații făcute de Marius Bilașco.

 

Portarul lituanian care a cucerit trei titluri cu de campion cu CFR Cluj se reîntoarce în Gruia după jumătate de sezon.  Arlauskis a plecat o scurtă perioadă de timp în zona arabă, dar și-a reziliat rapid contractul și s-a întors în România.

„Da, așa este, Arlauskis a semnat. Va fi jucătorul nostru până în vară și a acceptat să joace gratis. Vreau să transmit toată aprecierea pentru el, a dat dovadă de recunoștință față de clubul alături de care a câștigat trei campionate”, a declarat Marius Bilașco la Digi Sport.


Cel mai probabil, Arlauskis va fi doar varianta a doua la CFR Cluj până la începere play-off-ului. Cristi Bălgrădean pare că are locul cimentat în primul 11 al campioanei.

Arlauskis, contract doar până în vară

Goalkeeperul lituanian a semnat doar până în vară cu CFR Cluj, cel mai probabil dorind să reintre în forma fizică care l-a consacrat.  Arlauskis a efectuat vizita medicală și este gata să înceapă pregătirea cu CFR Cluj.


Arlauskis, a doua revenire la CFR Cluj

Lituanianul este al doilea fotbalist revenit la CFR Cluj în această iarnă. Mihai Bordeianu s-a întors în această iarnă de la Al-Qadisah, fiind doar împrumutat .

Ultimele Stiri
abonare newsletter