Sport

Oficialii lui „U”, mulţumiţi de jucători

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/10_ziua/u-srosie.jpg" border="0" alt="„U“ Cluj - Steaua Roşie Belgrad" title="Machado (dreapta, în alb) se simte bine în tricoul alb-negru" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„U“ Cluj a disputat în Antalya opt partide de verificare, bilanţul fiind: două victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri.</p> <p>Conducerea Universităţii Cluj s-a declarat mulţumită de prestaţia şi munca depusă de fotbaliştii „alb-negrii“ în cantonamentul din Antalya.</p> <p>„Studenţii“ au avut un stagiu de pregătire lung, de trei săptămâni, timp în care au lucrat atât la pregătirea fizică, cât şi la cea tactică. În ultimul amical din Antalya, elevii lui Ionuţ Badea au dat piept cu Steaua Roşie Belgrad, una dintre cele mai titrate echipe din Europa de Est şi au terminat la egalitate, 0-0. Jocul clujenilor l-a mulţumit şi pe patronul Florian Walter, care s-a arătat încântat de determinarea de care „alb-negrii“ au dat dovadă. „Sunt foarte mulţumit de jocul bun pe care l-am văzut. Băieţii au arătat o determinare extraordinară în faţa unei echipe puternice precum Steaua Roşie. Ne-am creat atâtea ocazii de gol, este păcat că nu am reuşit să marcăm, dar nu contează prea mult acest aspect, important este să înscriem în meciurile oficiale“, a spus Walter.</p>

Badea pune accentul pe echipă

Ionuţ Badea, tehnicianul care a preluat Universitatea înainte de pauza competiţională, este mulţumit de faptul că fotbaliştii au început să se cunoască mai bine între ei. „A fost foarte importantă perioada de pregătire pentru că am stat mai mult timp împreună cu băieţii, am început să ne cunoaştem mai bine. Avem jucători talentaţi, creativi, cu fantezie, care pot oricând să destabilizeze o apărare, dar mecanismul principal pe care ne bazăm este echipa. Partidele amicale au o importanţă în ceea ce priveşte încrederea în forţele grupului, în munca depusă aici“, a spus antrenorul Universităţii.

Câmpeanu, mulţumit de achiziţii

La rândul său, Remus Câmpeanu, preşedintele de onoare al Universităţii Cluj, s-a declarat foarte mulţumit de campania de achiziţii din această iarnă. Oficialul „şepcilor roşii“ apreciază că organizarea clubului este din ce în ce mai bună. „Campania de achiziţii a fost bună. Îmi place să cred că evoluţiile din campionat vor reflecta părţile pozitive din acest stagiu de pregătire. «U» va trebui să confirme paşii în faţă care s-au făcut, paşi mărunţi dar bine consolidaţi, pe baza cărora să încercăm la anul să ne calificăm într-o cupă europeană. S-a făcut o pregătire profesionistă din toate punctele de vedere. Clubul nostru s-a maturizat în ceea ce priveşte organizarea“, a declarat Remus Câmpeanu.


Machado şi-a prelungit contractul

Atacantul Gabriel Machado a semnat un nou angajament cu Universitatea Cluj, valabil până în 2014. „Sunt fericit, am spus de mai multe ori că la Universitatea Cluj mă simt ca acasă. Vreau să realizez lucruri importante şi viitorul meu este aici“, a declarat fotbalistul imediat după prelungirea înţelegerii. Brazilianul, în vârstă de numai 21 de ani, a început fotbalul în ţara natală la Juventude, transferându-se ulterior la Grasshopper Zurich de unde a fost împrumutat la FC Nyonnais, iar de un an şi jumătate evoluează la Universitatea Cluj.

Rezultate amicale „U“ Cluj

„U“ - Sibir Novosibirsk


„U“ - Torpedo Kutaisi

„U“ - FC Anzhi Makhachkala


„U“ - Wiener Neustadt

„U“ – Gyeongnam


„U“ - NK Varteks

„U“ - Chernomoretz Varna


„U“ - Steaua Roşie Belgrad

1-1 (întrerupt)

2-2

0-1

1-2

4-0

1-2

1-0

0-0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

explic foto:

Machado (dreapta, în alb) se simte bine în tricoul alb-negru

Ultimele Stiri
abonare newsletter