Sport

Simona Halep nu vine la Cluj pentru meciul cu Italia din Fed Cup

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, a anunțat că Simona Halep nu va participa la meciul dintre România și Italia din Fed Cup.

 

 


În luna aprilie echipa de Fed Cup a României va întâlni Italia, la Cluj-Napoca, în barajul de menținere în Grupa Mondială a competiției, însă nu se va putea baza pe racheta numărul 1, Simona Halep. Anunțul a fost făcut chiar de căpitanul nejucător, Florin Segărceanu, care a precizat că a Halep vrea să se concentreze în acest sezon pe circuitul WTA și, mai ales, pe Jocurile Olimpice de la Tokyo, reprogramate pentru vara acestui an.

 


„Simona a avut un început bun de sezon, la fel și Irina, și Sorana. Tenisul românesc este încă foarte în față pentru 2021. Corect, nu vom conta pe Simona, anul acesta vrea să se concentreze pe Jocurile Olimpice, care înseamnă pentru ea ceva extraordinar. Vrea să își facă programul cu perioade de pregătire, pentru Grand Slam-uri și Jocurile Olimpice”, a declarat Florin Segărceanu pentru Digi Sport.

Simona Halep a fost eliminată de curând de la Australian Open de Serena Williams. Meciul dintre România și Italia ar fi trebuit să se dispute anul trecut, dar întrecerea a fost amânată de pandemia de COVID-19.

Ultimele Stiri
abonare newsletter