Sport

Edi Iordănescu se teme de meciul cu Sepsi: „Vom juca cu o echipă candidată la titlu!” Ce spune despre plecarea lui Djokovici

Edi Iordănescu a prefațat meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj, programat duminică, de la ora 16:45 în Liga 1.

 

 


Antrenorul lui CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că adversara din etapa a 17-a a Ligii I, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, este o contracandidată la titlu pentru formaţia sa.

„Sunt în totalitate de acord cu faptul că Sepsi OSK este o contracandidată la titlu. Chiar dacă toată lumea se concentrează pe cele trei mari candidate, care sunt an de an acolo sus. Sepsi este o echipă care nu a pierdut cu formaţiile care se bat la campionat. Şi automat acest lucru o califică şi pe ea în cursa pentru titlu. Şi au mai fost surprize în trecut când echipe care au plecat cu şansa a doua au reuşit. Sepsi este una dintre cele mai bine organizate echipe ale competiţiei. Stă extrem de bine în teren, este extrem de combativă şi are un ritm de joc foarte bun”, a spus tehnicianul despre ocupanta locului 4 în clasamentul Ligii I.


„Noi am început bine returul şi e important (n.r. - după victoria cu Academica Clinceni, scor 3-1). Acum încercăm să construim pe un fond bun. Avem nevoie de un nou rezultat foarte bun. Dar suntem conştienţi că întâlnim un adversar foarte valoros (n.r. - Sepsi OSK). Mai mult, este o deplasare lungă cu autocarul şi avem şi două zile în minus pentru pregătirea meciului faţă de cei de la Sepsi. Iar lucrurile astea toate trebuie să analizate bine. S-a modificat şi ora de disputare. De la -14 grade la -9 e puţin mai bine... E greu să ne adaptăm pentru că în perioada asta noi toţi eram obişnuiţi să fim în ţări cu o climă mai blândă. Ne bucurăm că s-a modificat ora şi putem juca în condiţii puţin mai blânde. Mă aştept la cea mai grea deplasare a noastră din acest retur, în condiţiile în care noi vom juca şi la Craiova, şi la FCSB acasă", a adăugat el.

Djokovici rămâne la CFR Cluj

Iordănescu a dezminţit speculaţiile din presă conform cărora fotbalistul Damjan Djokovic se va transfera în campionatul Turciei la Kayserispor, echipă preluată de fostul antrenor al formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu.


„Eu nu sunt pregătit să pierd niciun jucător. El este un jucător important pentru CFR, care a dus greul în multe momente alături de colegi de-ai săi. E un jucător cu multă maturitate şi experienţă şi ar fi o pierdere imensă. Dar eu chiar vreau să opresc speculaţiile pentru că pe adresa clubului eu nu ştiu să fie o ofertă concretă pentru niciun jucător de-al nostru. Interes poate să fie din multe părţi pentru mulţi jucători, dar nu e cazul să alimentăm speculaţii despre anumite transferuri", a explicat Edward Iordănescu.

abonare newsletter