Sport

CFR Cluj dă marea lovitură a iernii! Edi Iordănescu a convins un super jucător din Liga 1 să vină în Gruia

CFR Cluj este foarte aproape de marea lovitură a iernii. Edi Iordănescu s-a înțeles cu un mijlocaș important din Liga 1.

 

 


Edi Iordănescu l-a convins pe Diego Fabbrini să vină la CFR Cluj și mutarea ar putea fi oficializată în doar câteva zile, conform Prosport.ro. Fabbrini este neplătit de mai multe luni de Dinamo și are un memoriu depus pentru a deveni jucător liber de contract. Sud-americanul va semna cu echipa clujeană imediat după ce își va rezolva situația de trupa din Capitală.

 


Antrenorul lui CFR Cluj a dat de înțeles ieri, la conferința de presă, că își dorește un jucător ofensiv, mai exact un mijlocaș de creație, exact ceea ce Fabbrini este la momentul de față.

„Mi-aș dori 1-2 doi jucători, probabil un fotbalist ofensiv ne-ar trebui cel mai mult. Un mijlocaș de creație ne-ar prinde foarte bine. Suntem în căutări și mi-aș dori să rezolvăm cât mai repede. Probabil că în următoarea săptămână vom ști cine pleacă. E această problemă cu pandemia și în fiecare zi putem avea 3-4 cazuri. Nu vreau nici un lot foarte mare și jucătorii să stea în tribune, dar trebuie să fim și acoperiți în orice moment”, a declarat Iordănescu.


Fabbrini a ajuns în România la FC Botoșani, iar Dinamo l-a luat după o perioada scurtă în care a jucat la CSKA Sofia. Italianul a fost titular în ultima parte a anului trecut la Dinamo și a bifat 15 partide și două goluri pentru echipa din „Ștefan cel Mare”. Palermo, Watford, Udinese și Middlesbrough sunt echipele cele mai importante din cariera jucătorului de 30 de ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter