Sport

U-BT Cluj joacă două meciuri tari pe teren propriu

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca joacă două meciuri tari pe teren propriu în etapele cu numărul 10, respectiv 11 în Liga Națională de baschet masculin.

 

 


Trupa antrenată de Mihai Silvășan joacă primul meci joi, e la ora 19:30, împotriva celor de la Dinamo. Formația din București este în mare formă și are patru victorii consecutive în campionat, inclusiv un succes împotriva celor de la SCM Craiova în debutul noului an.

 


Al doilea meci al celor de la U-BT Cluj este programat împotriva celor de la SCM Craiova și va avea loc vineri, de la ora 19:30. Oltenii avut mai probleme în 2021 și au câștigat cu greu duelul cu CSM Focșani, disputat pe 7 ianuarie. Formația din Bănie a câștigat în prelungiri grație unui meci excelent făcut de sârbul Pesic.

Dixon, debutează la U-BT

Meciurile cu Dinamo și Craiova vor marca debutul lui Michael Dixon la formația clujeană. Noul conducător a fost adus în această lună, fiind considerat înlocuitorul lui Gregory Vargas, jucător care a fost nevoit să plece în Statele Unite ale Americii din cauza unor probleme personale.


Partidele disputate de U-BT Cluj se vor disputa fără spectatori, dar vor fi transmise de Look Sport și Digi Sport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter