Sport

„U” Cluj revine la antrenamente! Enache îi duce la Mogoșoaia pe „studenți”

Universitatea Cluj începe pregătirile pentru partea a doua a sezonului din Liga a 2-a.

 

 


Jucătorii Universității și staff-ul tehnic se vor reuni vineri la Cluj Arena, după care echipa va intra într-un program de antrenamente pentru o reacomodare rapidă la efort.
 

Sâmbătă, „U” va avea parte de primul test al iernii, un joc amical cu echipa mureșeană Unirea Ungheni, formație ce ocupă poziția a patra în clasamentul seriei cu numărul 9 din Liga a III-a. Pe lângă acest joc, FC Universitatea Cluj mai are programate două meciuri amicale, împotriva celor de la SCM Zalău (3 februarie) și contra Unirii Dej (13 februarie).


Elevii lui Costel Enache vor intra în cantonament în intervalul 18-29 ianuarie la Mogoșoaia. Pe parcursul celor 12 zile de cantonament, ”U” va disputa patru partide de pregătire, adversarii urmând a fi stabiliți ulterior.

„Studenții” vor începe seria meciurilor oficiale cu faza optimilor din Cupa României, care se va desfășura în perioada 9-11 februarie. După acest joc, urmează și prima partidă de campionat pe 2021. În etapa a 16-a, ”U” va juca în deplasare, pe terenul celor de la ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu.  


„U” Cluj nu a anunțat transferuri noi

Universitatea Cluj s-a despărțit în această de iarnă, mijlocașul fiind prezentat deja de Rapid. Tot în Giulești a ajuns și Octavian Ursu, jucătorul crescut de Universitatea Cluj.  Fanii din „Peluza Șepcile Roșii” au cerut insistent pe rețelele de socializare ca Ursu să fie readus la Cluj după plecarea de la UTA Arad, însă acest lucru se pare că nu a fost posibil.

abonare newsletter