Sport

Schimbări de lot la CFR Cluj! Preferații lui Dan Petrescu visează la transferuri în străinătate

CFR Cluj a încheiat un ciclu prin plecarea lui Dan Petrescu și Edi Iordănescu încearcă să găsească noi fotbaliști cu dorința de a performa.

 

 


Campioana României se reunește în următoarele zile pentru startul pregătirilor de iarnă, dar Edi Iordănescu se confruntă cu o serie de probleme.

 


Billel Omrani și Damjan Djokovici sunt cei mai importanți fotbaliști care ar putea să plece în perioada de mercato. Croatul este dorit de echipe din zona arabă și pare drumul firesc pentru un jucător care a obținut tot ce s-a putut la Cluj și trecut de 30 de ani.

Jucătorul clujenilor este dorit de formația Al Dhafra din Emiratele Arabe Unite, care oferă în schimbul său 700.000 de euro. Conform zvonurilor, Djokovici ar urma să aibă un salariu de 1.000.000 de euro anual.


Condusă de antrenorul sârb Aleksander Veselinovic, Al Dhafra ocupă locul 10 în Emiratele Arabe Unite, cu 15 puncte acumulate în primele 12 etape.

Omrani vrea să plece de la CFR Cluj

Billel Omrani, un alt jucător important de la CFR Cluj este cu gândul la o plecare din Gruia. Francezul i-a anunțat pe șefii clubului că nu își dorește să continue în Gruia și este tentat de o plecare.


Jucătorul din Hexagon a fost accidentat în acest sezon și a ratat aproape toate meciurile de la începutul stagiunii 2020/2021. Omrani a impresionat anul trecut în meciurile din preliminariile Champions League și grupele Europa League, fiind dorit la un moment dat de Celtic Glasgow.

Edi Iordănescu nu se va baza în retur nici pe Luis Aurelio, mijlocașul care a fost adus la pachet cu Mario Rondon  de la Gaz Metan Mediaș. Portughezul a prins minute puține și în mandatul lui Dan Petrescu în acest sezon și este aproape de o plecare.


Ivica Zunic, fotbalist adus în această toamnă, a fost informat că Edi Iordănescu nu va conta pe el în noul an. Croatul își poate căuta echipă în perioada de mercato.

Nume grele au plecat de la CFR Cluj în ultimul an

CFR Cluj s-a despărțit în ultimele luni de mai mulți jucători cheie pe care Dan Petrescu i-a adus la începutul noului proiect. Trupa din Gruia i-a pierdut rând pe rând pe Giedrius Arlauskis, Juan Culio, Mihai Bordeianu, George Țucudean sau Lacina Traore, fotbaliști cu evoluții excelente și cu o contribuție importantă la parcursul din Liga 1 și cupele europene.

Edi Iordănescu caută în acest moment noi soluții pentru CFR Cluj și l-ar vrea pe Juan Camara de la Dinamo și David Lazar de la Astra Giurgiu.

abonare newsletter