Sport

CFR Cluj pregătește un super transfer! Edi Iordănescu vrea un fotbalist trecut pe la Barcelona

CFR Cluj pregătește un super transfer în această iarnă. Edi Iordănescu vrea un fotbalist trecut pe la FC Barcelona.

 

 


Juan Camara, fotbalistul care a trecut pe la Barcelona și a ajuns în această vară la Dinamo, este pe lista de transferuri a lui Edi Iordănescu la CFR Cluj. Antrenorul din Gruia își dorește schimbări majore în lotul echipei în zona ofensivă și a pus ochii pe mijlocașul Juan Camara, cel care este în proces de litigiu cu Dinamo după ce bucureștenii nu i-au plătit salariul.

„Deocamdată nu e nicio plecare oficială și nicio venire. Acum mi-e greu să mă pronunț. Focusul a fost pe perioada asta. Am analizat și concluzia a fost că eu nu îmi doresc schimbări multe. E posibil să plece 3-4-5 jucători, pentru că e un lot destul de bogat și acum ne-a rămas o singură competiție. Nu vreau să rămână jucători care să stea prin tribune, dar avem un lot echilibrat. La veniri, ne dorim unul, sau cel mult doi jucători care să ne ajute să schimbăm puțin aspectul jocului în plan ofensiv. Piața e foarte neofertantă. Sunt doi-trei jucători interesanți la Dinamo, dar depinde cum își vor rezolva și ei problemele.”, a declarat Edi Iordănescu pentru DigiSport.


Juan Camara, ținta numărul 1 al lui CFR Cluj

Juan Camara, fost internațional de juniori al Spaniei, a evoluat în 13 meciuri la Dinamo și a marcat două goluri, inclusiv un super gol de la jumătatea terenului.

De-a lungul carierei, mijlocașul spaniol a mai evoluat pentru Villarreal, FC Barcelona, Girona, Reus Deportiu, Jagiellonia și Miedz Legnica, din Polonia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter