Sport

CFR Cluj pregătește prima lovitură pentru perioada de mercato din iarnă! Un fotbalist de „națională”, dorit în Gruia

David Lazar, 29 de ani, este dorit de Edi Iordănescu la CFR Cluj. Portarul de la Astra Giurgiu a avut evoluții excelente în acest sezon și a ajuns la echipa națională. Goalkeeperul este dorit atât de CFR Cluj, cât și de Universitatea Craiova

 

Potrivit ProSport, campioana României şi oltenii doresc să-şi întărească postul de portar, iar lupta pentru supremaţia din poartă ar urma să fie acerbă. La CFR Cluj, Cristian Bălgrădean a devenit titular, după plecarea lui Giedrius Arlauskis, în timp ce la U Craiova Mirko Pigliacelli a pus monopol pe post. 


 

CFR Cluj sau U Craiova ar putea profita şi de dorinţa lui David Lazar, cel care ar dori să plece de la Astra, dezamăgit de situaţia financiară de la clubul din Giurgiu. Problemele  de la Astra Giurgiu sunt cunoscute în ultimii ani și mai mulți fotbaliști au plecat liberi de contract după ce și-au depus memoriu după ce clubul a întârziat cu plata salariilor.


În următoarea perioadă, David Lazar se va lupta pentru postul de titular din naţionala României, după retragerea lui Ciprian Tătăruşanu. Fotbalistul Astrei a debutat sub tricolor pe 11 noiembrie, împotriva Belarusului. 

 De-a lungul carierei, Lazar a mai jucat la: Voinţa Sibiu, Pandurii, FC Botoşani şi Vejle. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter