Sport

CFR Cluj - AS Roma 0-2. Campioana României ajunge pe locul 3 în Grupa A

CFR Cluj a pierdut cu 2-0 duelul cu AS Roma din etapa a 4-a în Europa League.

Pe o temperatură de -2 grade, CFR Cluj şi AS Roma au început greu jocul. Italienii au dominat autoritar la capitolul posesie, dar fără să pună în pericol poarta lui Bălgrădean.

Prima mare ocazie de gol i-a aparţinut CFR-ului. Gabriel Debelujh s-a aflat la capătul unei centrări excelente venite din partea lui Mario Camora, dar finalizarea lui a fost una modestă.


Roma a continuat să controleze jocul la mijlocul terenului şi avea să pună în pericol  poarta lui Bălgrădean în minutul 32. Borja Mayoral s-a demarcat într-o poziţie suspectă de offside şi a tras puternic la colţul scurt.

Până la finalul  primei reprize, doar cartonaşe galbene încasate de Păun, Itu şi Djokovici au consemnat momente importante.


Campioana României a început prost repriza secundă şi a primit gol la prima fază importată. Gabriel Debelujh şi-a trimis în propria poartă o minge centrată de Jordan Veretout din lovitură liberă.

Romanii au ratat o nouă ocazie importantă de gol în minutul 62. Borja Mayoral a fost servit ideal din flancul stâng, dar şutul său a fost blocat excelent de Bălgrădean. Italienii şi-au majorat avantajul în minutul 66, atunci când Jordan Veretout a transformat o lovitură de la 11 metri acordată eronat în urma unui contact între Bălgrădean şi Mkhtaryan.


Mario Rondon a avut o şansă bună de a marca în minutul 74, dar şutul său a fost blocat de unul dintre fundaşii adversari. Bruno Peres a ratat ultima mare ocazie de gol în minutul 80, atunci când a tras peste poartă în pozitie de singur cu portarul.

CFR Cluj rămâne după acest meci cu patru puncte şi ocupă locul 3 în Grupa din Europa League. Campioana României este la trei puncte de Young Boys Berna, echipă care a trecut cu 1-0 de ŢSKA Sofia în această etapă.


CFR CLUJ : Bălgrădean – Susic, Manea, Burcă, Camora – Itu (Chipciu 49), Djokovici – Rondon, Păun (Carnat 70), Pereira – Debelujh (Vojtus 70)

AS ROMA : Lopez  – Peres, Spinazzola (Mkhtaryan 63), Cristante, Jesus, Calafiori – Diawara (Milanese 76), Villar -  Perez (Tripi 84) , Pellegrini (Veretout 46) - Mayoral (Dzeko 63)

Ultimele Stiri
abonare newsletter