Sport

CFR Cluj – AS Roma Europa League. Vinicius și Deac, absenți de marcă în trupa lui Petrescu

CFR Cluj – AS Roma se joacă joi, de la ora 22:00, în Grupa A din Europa League. Dan Petrescu are din nou probleme în apărare şi nu se poate baza pe fundaşul central Paulo Vinicius.

 

 


Campioana României a pierdut meciul tur cu 5-0, într-o partidă în care tehnicianul „feroviarilor” a fost nevoit să încropească o defensivă lipsită de experiență și omogenitate.

 


CFR Cluj nu s-a putut baza la meciul tur pe Vincius, Cestor și Burcă. Ultimul dintre cei absenți a fost recuperat după infectarea cu COVID-19, în timp ce Vinicius și Cestor rămân în continuare accidentați. Cristi Manea a fost utilizat în centrul defensivei la meciul de la Roma, dar s-a accidentat la echipa națională și cel mai probabil va rata meciul de joi seara.

Campioana României nu se poate baza pe liderul echipei

Ciprian Deac a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și nu va juca în meciul cu AS Roma. Într-o situație se află și Ovidiu Hoban, dar și Ben Youssef. Tunisianul nu avea drept de joc în Europa League și oricum nu ar fi putut evolua cu formația italiană.


Absențe importante și la AS Roma

Paulo Fonseca a avut probleme după ce la echipă a apărut un focar de COVID-19. Edin Dzeko și Lorenzo Pellegrini au fost cei mai importanți jucători care au lipsit în ultimele săptămâni. Cei doi vor rata cel mai probabil și meciul de la Cluj.

Romanii au și ei mari probleme în defensivă  din cauza absențelor lui Marash Kumbulla, Federico Fazio și Davide Santon. Roger Ibanez și Gianluca Mancini nu sunt refăcuți compleți și ar putea să absenteze și ei la duelul cu CFR.


AS Roma trece printr-o formă excelentă și are în acest moment 4 victorii consecutive și 13 goluri marcate.  „Gialorossi” sunt pe podium în Serie A și visează la titlu în campionatul Italiei.

Dan Petrescu a prefațat meciul cu AS Roma după partida cu UTA Arad din Liga 1.

„Clubul are un spirit, are un nume şi jucătorii ştiu să se mobilizeze la aceste meciuri importante cu adversari mult mai valoroşi. Noi sperăm ca în continuare să se întâmple asemenea lucruri şi echipa să scoată rezultate favorabile cu adversari mai buni. Când joci cu Roma, e clar că Roma pleacă favorită. În contextul accidentărilor pe care le avem va fi mai greu, dar nu imposibil. Deci, o şansă există şi trebuie să o jucăm până la capăt”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.


Echipele probabile:

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Manea, Ciobotariu, Camora -  Chipciu, Itu, Djokovic, Păun -Debeljuh, Rondon

Roma: Lopez - Jesus, Smalling, Ibanez - Peres, Diawara, Villar, Spinazzola -  Perez, Mkhitaryan - Mayoral

Ultimele Stiri
abonare newsletter