Sport

Costel Enache, 11 zile de chin din cauza infecției cu COVID19:„Am avut cele mai puternice simptome”

Costel Enache a trecut prin momente delicate după ce s-a infectat cu COVID-19. Antrenorul Universității Cluj a povestit înaintea meciului cu AFK Csikszereda situația delicată în care s-a aflat.

 

 

Costel Enache a trecut prin momente delicate după ce s-a infectat cu COVID-19. Antrenorul Universității Cluj a vorbit înaintea meciului cu AFK Csikszereda despre problemele pe care le-a întâmpinat.
 


„Din păcate eu am avut simptome grave. Au fost 11 zile de chin, frisoane, transpirație, dureri și febră. Cred că am suferit cel mai mult din întreg lotul. Nu sunt nici acum la capacitate maximă, cred că mai există ceva rămășițe”, a spus Enache.

Fotbaliștii Universității Cluj au fost și ei afectați de focarul de COVID-19 apărut în cadrul echipei. Conform spuselor lui Enache, jucătorii nu se mai află la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic.


„Tot ce am acumulat în prima perioadă, ca ritm și intesitate de joc, aproape s-au diluat. Fotbalul are nevoie de continuitate, nu putem să tot întrerupem. Suferă și jucătorii, iar unii dintre ei s-au plâns că obosesc mult mai repede. Nu putem face nimic altceva decât să îi încurajăm și să strângem rândurile.”, a declarat antrenorul.

Universitatea Cluj a avut 23 de cazuri de COVID-19 și nu a putut juca două etape consecutive în Liga a 2-a. „Studenții” s-au întors săptămâna trecută pe gazon, dar au pierdut meciurile cu Reșita și Rapid.

abonare newsletter