Sport

Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj. Bilașco a lămurit situația antrenorului clujean

Dan Petrescu a fost în centrul atenției în ultimele săptămâni după ce a anunțat că s-a săturat de tot ce s-a întâmplat în România și are nevoie de o pauză.

Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj. Bilașco a lămurit situația antrenorului clujean

 

 


„Bursucul” a luat foc după meciul cu Gaz Metan Mediaș din Gruia și a criticat vehement arbitrajul și strategia lui CFR Cluj. Fostul internațional român și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care a fost gestionată perioada de transferuri și a dat de înțeles că va pleca de la club.

 


CFR Cluj a făcut câteva transferuri în zonele  indicate de Petrescu, iar acest lucru se pare că l-a mulțumit pe antrenorul campioanei României.

Marius Bilașco, oficialul lui CFR Cluj,  i-a liniștit pe fanii lui CFR Cluj și a anunțat că Petrescu va rămâne la club.


„Dan Petrescu a avut nevoie de pauză, numai că declarația lui a lăsat loc de interpretări. Chiar eram lângă el la interviul după meci, n-a spus niciodată că pleacă, a spus că are nevoie de pauză. 'Dacă voi pleca, vreau să mă despart în condiții amiabile', așa a zis. Normal, a revenit la echipă, a avut pauză, cum au avut toți jucătorii. E la antrenamente, da. Au mai fost discuții cu clubul, dar astea sunt discuțiile noastre interne, iar lucrurile sunt cât se poate de normale. Echipa s-a antrenat, el e la antrenamente, pregătim săptămâna de dinaintea meciului cu UTA Arad.  Da, categoric, Dan Petrescu rămâne la echipă. Contractul este până în 2022. La CFR Cluj, lucrurile sunt pe făgașul normal, am avut o perioadă grea, dar n-aș mai vrea să discutăm despre ce a fost. Suntem înaintea unor partide importante și vrem să gestionăm foarte bine această perioadă”, declarat Bilașco la un post de televiziune.

Dan Petrescu a fost dorit în Arabia Saudită, fiind vehiculat inclusiv un salariu de peste un milion de euro pentru omul care a adus trei titluri consecutive la CFR Cluj, dar informația a fost infirmată de Bilașco.


„Nu, n-a fost nicio discuție (n.r - referitoare la o ofertă din Arabia Saudită pentru Dan Petrescu). Sunt convins că această discuție exista dacă era și oferta. Eu nu cred că există oferta, pentru că nu e nimic concret, nu s-a discutat niciodată despre așa ceva", a afirmat Bilașco.

abonare newsletter