Sport

„U“ Mobitelco BT are susţinere de aur

<p /><img src="documente/stories/11_noiembrie/08_ziua/03 dragos tanase - rmgc conf balul operei rp 02.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Compania Roşia Montană Gold Corporation anunţă oficial lansarea parteneriatului cu „U” Mobitelco, campioana României la baschet masculin.

Compania Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) este, de ieri, partener oficial al celei mai iubite echipe de baschet masculin din Transilvania, „U“ Mobitelco.

Directorul general al RMGC, Dragoş Tănase şi preşedintele executiv al „U” Mobitelco BT, Mircea Cristescu, au semnat un parteneriat prin care compania minieră va sprijini echipa de baschet pentru obţinerea unor rezultate cât mai bune în competiţiile interne şi internaţionale.


„Roşia Montană Gold Corporation susţine performanţa în sport şi în acelaşi timp sprijină echipele unde este nevoie de un plus pentru a ajunge la rezultate remarcabile. De aceea, ne implicăm activ în susţinerea echipelor de fotbal CFR Cluj şi Unirea Alba-Iulia şi a echipei naţionale de rugby. Pe de altă parte, «U» Mobitelco este un simbol al Clujului, iubit de întregul oraş. Ne bucurăm să devenim parteneri oficiali ai echipei acum, când se pregăteşte de un nou periplu european. Sperăm şi să contribuim la păstrarea trofeului naţional la Cluj“, a declarat Dragoş Tănase (foto), directorul general al RMGC.

La rândul său, Mircea Cristescu, preşedintele baschetbaliştilor, a explicat importanţa susţinerii echipei de către mediul privat pentru atingerea obiectivelor. „Dorim să ne păstrăm titlul de campioni naţionali şi în acest sezon şi sperăm la un parcurs cât mai bun în cupele europene, unde să câştigăm toate meciurile pe care le vom juca acasă, pentru că suporterii noştri merită acest lucru. Pentru atingerea acestor rezultate, finanţarea este esenţială şi de aceea ne bucurăm să avem ca partener Roşia Montană Gold Corporation“, a declarat Cristescu.


„Aur pentru România“ – o campanie RMGC

Parteneriatul „U” Mobitelco BT Cluj-Napoca face parte dintr-o amplă platformă a companiei RMGC – „Aur pentru România“ – de susţinere a elitelor româneşti, fie ele din domeniul sportului sau din alte domenii, cele mai recente iniţiative fiind proiectele de sprijinire a fotbalului şi a rugby-ului pe care compania pe desfăşoară. „Susţinem comunitatea locală din Roşia Montană şi județul Alba, precum şi comunitatea clujeană şi credem că beneficiile pe care le va aduce proiectul minier trebuie să rămână în această parte a ţării“, a mai afirmat Dragoş Tănase, directorul Roşia Montană Gold Corporation.


Parteneriat mai vechi între RMGC şi CFR Cluj

Compania minieră Roşia Montană Gold Corporation este, începând din luna martie a acestui an, şi partener oficial al echipei de fotbal CFR 1907 Cluj. Parteneriatul dintre cele două părţi a fost semnat de directorul general al RMGC, Dragoş Tănase, şi de preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan. Tănase declara la vremea aceea că parteneriatul cu CFR face parte din politica de implicare socială a RMGC, companie care sprijină performanţa. „RMGC sprijină în mod constant performanţa, iar atunci când ea se împleteşte cu tradiţia, aşa cum se întâmplă în acest sport, dorinţa noastră de implicare este cu atât mai mare. Am găsit în CFR Cluj o echipă puternică şi foarte unită, mândră de istoria sa, condusă profesionist şi cu viziune”, menţiona Dragoş Tănase. La rândul său, Iuliu Mureşan spunea că CFR Cluj va primi bani în schimbul reclamei pe stadion, dar niciuna dintre părţi n-a dorit să precizeze suma cu care RMGC va sprijini clubul clujean. Reclama pentru RMGC este afişată doar pe stadion, nu şi pe tricourile jucătorilor. Contractul este încheiat pe un an, cu posibilitatea de prelungire.


Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) este o companie înfiinţată în anul 1997, în judeţul Alba, în care acţionari sunt compania minieră de stat Minvest Deva - cu 19,31 %, Gabriel Resources – cu 80,69%. RMGC urmează să dezvolte cea mai modernă mină din România, la Roşia Montană.

Ultimele Stiri
abonare newsletter