Sport

Incertitudine în Gruia. Pleacă Petrescu? Un fost selecţioner al Italiei, pe lista posibililor înlocuitori

Situaţia la CFR Cluj este extrem de tensionată după ce Dan Petrescu a anunţat că pleacă.

Incertitudine în Gruia. Pleacă Petrescu ? Un fost selecţioner al Italiei, pe lista posibililor înlocuitori Incertitudine în Gruia. Pleacă Petrescu ? Un fost selecţioner al Italiei, pe lista posibililor înlocuitori

 

 


Dan Petrescu a pus presiune pe conducerea lui CFR Cluj după ce a declarat că este dispus să plece de la campioana României. Antrenorul şi-a schimbat declaraţiile după câteva zile, dar cu toate astea planeză multă incertitudine asupra echipei din Gruia.

 


Fostul mare internaţional român are o serie de oferte din zona Golfului, fiind dorit inclusiv de puternica Al-Nassr. Între Dan Petrescu şi CFR Cluj există însă un contract bine stabilit pe care nu îl poate desface niciuna dintre cele două părţi foarte uşor. Conform unor declaraţii făcute de Dan Petrescu în urmă cu câteva luni, partea care desface contractul trebuie să plătească aproximativ 1,5 milioane de euro în momentul rezilierii.

Astfel, o posibilă plecare a lui Dan Petrescu pare destul de puţin de probabilă. Şansa antrenorului poate fi o echipă din zona Golfului care să fie dispusă să plătească daunele către CFR Cluj în cazul plecării.


CFR Cluj se pregăteşte de plecarea lui Dan Petrescu

Oficialii lui CFR Cluj nu vor să rămână descoperiţi dacă pleacă Dan Petrescu şi au creionat o listă cu posibili înlocuitori. Conform unor informaţii apărute în presa din Italia, Gian Piero Ventura, fost selecţioner al Italiei în perioada 2016-2017, ar fi pe lista şefilor din Gruia.

Ventura este liber de contract după ce s-a despărțit de Salernitana. El mai are în CV echipe precum Venezia, Lecce, Cagliari, Sampdoria, Udinese, Napoli și Torino.

Ultimele Stiri
abonare newsletter