Sport

Petrescu se joacă de-a plecarea la CFR Cluj:„Regret ce am declarat după meciul cu Gaz Metan”

Dan Petrescu a declarat că regretă afirmațiile făcute după meciul cu Gaz Metan Mediaș și speră că va rămâne la CFR Cluj până la finalul contractului

Petrescu se joacă de-a plecarea la CFR Cluj:„Regret ce am declarat după meciul cu Gaz Metan Petrescu se joacă de-a plecarea la CFR Cluj:„Regret ce am declarat după meciul cu Gaz Metan

 

 


Dan Petrescu s-a prezentat într-o cu totul altă formă psihică la conferința de presă premergătoare meciului cu AS Roma din Europa League și nu mai pare atât de decis să plece. „Bursucul” a declarat că duminică că s-a săturat de tot ce se întâmplă în fotbalul românesc și își dorește să renunțe la contractul pe care îl are la CFR Cluj.

Fostul mare internațional român s-a liniștit între timp și nu mai pare atât de convins că plecarea de la CFR Cluj este cea mai bună variantă în acest moment.


„Presiunea este foarte mare pe noi, deoarece trebuie să luptăm pe ambele fronturi. Toată situația asta m-a făcut să declarat ce am declarat și regret asta. Chiar am nevoie de o pauză, dar asta după meciul cu FC Argeș. Atunci îmi voi lua 5-6 zile repaus și voi decide ce e mai bine. Eu mai am 1 an și jumătate contract la CFR Cluj și sper să îl duc până la capăt.”, a declarat Petrescu înainte de plecarea la Roma.

CFR Cluj va juca joi, de la ora 19:55, în etapa a 3-a din Europa League pe stadionul celor de la AS Roma, într-un meci care ar putea duce echipa cu un pas în 16-imile de finală ale competiției cu un succes.

Ultimele Stiri
abonare newsletter