Sport

Victorie plătită scump de CFR Cluj! Mike Cestor s-a accidentat grav în meciul cu FC Voluntari

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 împotriva celor de la FC Voluntari, dar echipa lui Dan Petrescu l-a pierdut pe Mike Cestor.

Victorie plătită scump de CFR Cluj! Mike Cestor s-a accidentat grav în meciul cu FC Voluntari Victorie plătită scump de CFR Cluj! Mike Cestor s-a accidentat grav în meciul cu FC Voluntari

 

 


Fundașul cu origini congoleze a fost utilizat ca apărător stânga în meciul de la Voluntari, însă nu a putut termina meciul pe teren din cauz unei accidentări.

 


Cestor s-a accidentat singur și a suferit o accidentare la tendonul gleznei piciorului drept, o problemă care îl va ține departe de gazon cel puțin 6 luni de zile. Dan Petrescu a urmărit meciul cu formația ilfoveană din tribune, fiind suspendat după eliminarea din meciul cu FC Botoșani, dar cu toate astea a fost remarcat de camerele TV în momentul în care fundașul lui CFR  a părăsit terenul accidentat. „Bursucul” și-a pus mâinile în cap, îngrijorat de starea jucătorului său.

În meciul de la Voluntari, CFR Cluj și-a impus din nou stilul de joc bine cunoscut în mandatul lui Dan Petrescu și victoria a venit pe finalul partidei. Campionii României au dominat meciul de la un capăt la altul, fiind remarcate ocaziile lui Alexandru Chipciu (bară din lovitură liberă) sau Luis Aurelio (șut de la 18 metri).


Golul victoriei a venit în minutul 72, atunci când Michael Pereira a driblat trei adversari în flancul stâng, a centrat până la Vojtus, iar atacantul slovac a deviat cu capul spre Cătălin Itu, cel care a împins mingea în poartă din careul mic.

Victoria lui CFR Cluj a fost pusă la îndoailă doar în minutul 84 al partidei, atunci când Denis Ciobotariu a avut o intervenție neglijență asupra lui Alex Stoica. Fundașul lui CFR Cluj l-a lovit pe adversarul său în careu, dar arbitrul Lucian Rusandru a decis să acorde fault în atac, o decizie care l-a nemulțumit pe Mihai Teja.


Faza petrecută în careul lui Bălgrădean a fost comentată și de Ioan Andone, fost antrenor la CFR Cluj și actual președinte la FC Voluntari :

„Eu zic că am avut un penalty în minutul 84, e un duel între Ciobotariu și Stoica, arbitrul a dat fault în atac. Chia și așa, nu putem emite pretenții prea mari, să obținem ceva dacă nu am avut ocazii să marcăm”, a spus Andone după joc.


Au evoluat echipele

FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin (Mihai ’86), Balaur, Armaş, Kocic – Borţoneanu (Stoica ’78), De Lucas, Ion Gheorghe – A. Popa (Anderson ’86), Betancor (Ricardinho ’78), Eric (Lopes ’61). Antrenor: Mihai Teja

CFR Cluj: Bălgrădean – Cestor (Susic ’64), Burcă, Ciobotariu, Manea – Deac (Soares ’85), Luis Aurelio, Itu (Djokovic ’80) – Pereira (Păun ’80), Vojtus (Rondon ’85), Chipciu. Antrenor: Dan Petrescu

abonare newsletter