Sport

Petrescu și-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu FC Botoșani! CFR Cluj, somată să plătească datoriile către un fost jucător

Dan Petrescu va rata două meciuri din Liga 1 după ce a fost eliminat în meciul cu FC Botoșani.

Petrescu și-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu FC Botoșani! CFR Cluj, somată să plătească datoriile către un fost jucător Petrescu și-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu FC Botoșani! CFR Cluj, somată să plătească datoriile către un fost jucător

Dan Petrescu a primit o suspendare de două jocuri şi o amendă de 4.500 de lei, după ce a fost eliminat la meciul cu FC Botoşani (2-1), din etapa a 7-a.

„În baza art. 53.1 şi 2 din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu (FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 360 lei; În baza art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu cu suspendare pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 4.500 lei; În baza art. 45.a din RD, se va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 4.500 lei'', se arată în comunicatul postat pe site-ul LPF.


Clubul CFR Cluj a primit și o amendă de 3.000 de lei pentru faptul că nu a executat hotărârea Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, în disputa cu Ionuţ Peteleu. Clubul a primit un termen de graţie pentru plata debitului către jucător.

Fundaşul Marius Mihalache, de la Politehnica Iaşi, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu o suspendare pentru opt jocuri şi amendat cu 5.000 de lei după cartonaşul primit la meciul cu Universitatea Craiova, pentru faultul dur asupra atacantului bosniac Elvir Koljic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter