Sport

Islanda - România, baraj pentru calificare la Euro 2020. Patru jucători de la CFR Cluj titulari

Islanda - România se joacă astăzi, de la ora 21:45, în barajul de calificare pentru Euro 2020.

Islanda - România, baraj pentru calificare la Euro  2020. Mario Camora, titular din primul minut Islanda - România, baraj pentru calificare la Euro 2020. Mario Camora, titular din primul minut

 

UPDATE: Mirel Rădoi trimite 4 jucători de la CFR Cluj din primul minut în meciul cu Islanda. Primul 11 al României in aceasta seara: Tatarusanu - Manea, Burca, Balasa, Camora - Stanciu, Cretu, Maxim - Deac, Alibec, Mitrita.


 

Islanda - România se joacă în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus, iar „tricolorii” sunt obligați să câștige pentru a spera la calificarea la turneul final de anul viitor. Barajul cu Islanda a fost mutat din martie în august și amânat ulterior pentru luna octombrie din cauza pandemiei de Covid-19. Dacă România învinge Islanda, acest lucru nu asigură calificarea la turneul final, deoarece mai trebuie să joace un meci cu Bulgaria sau Ungaria pe 12 noiembrie.


Islanda - România, debut pentru Mario Camora

Căpitanul celor de la CFR Cluj este dat ca titular de toate publicațiile sportive din țară. Fotbalistul născut în Portugalia a obținut cetățenia română și este gata să debuteze pentru echipa națională. Rădoi a avut o săptămână dificilă după ce Vlad Chiricheș și Ionuț Nedelcearu s-au accidentat și a fost nevoie de aducerea lui Cristi Manea de la CFR Cluj și Mihai Bălașa de la Universitatea Craiova. Selecționerul României nu a dorit să îl convoace nici pe Denis Man de la FCSB, deoarece atacantul a fost infectat cu Covid-19 și a lipsit 10 zile de pe gazon.

Islada - România baraj Euro 2020. Echipa probabilă a României

Mirel Rădoi a conturat deja un prim 11 înaintea jocului cu Islanda și a pregătit câteva surprize. Tânărul selecționer va miza pe cartea atacului la Reykjaviv și va începe într-un sistem 4-3-3


Tătărușanu- Burcă, Grigore, Toșca, Camora - Marin, Crețu, Stanciu - Alibec, Pușcaș, Maxim.

Ultimele Stiri
abonare newsletter