Sport

„Şepcile roşii“ vor să îşi învingă „colegii“ din Capitală

<p /><img src="documente/stories/11_noiembrie/03_ziua/08 cluj arena meci fotbal u universitatea cluj- fc brasov_sc_129.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca în etapa a 13-a a Ligii 1 în deplasare la Sportul Studenţesc.

„Studenţii“ clujeni vor să îşi învingă „colegii“ din Capitală. Laszlo Szukala şi Sebastian Cojocnean au declarat că întreaga echipă se concentrează la următorul meci de campionat, cu Sportul Studenţesc şi că încă nu se gândesc la derby-ul cu CFR. „E un meci important pentru noi, avem nevoie de trei puncte. Nu ne gândim la meciul cu CFR Cluj acum, meciul cu Sportul e cel mai important la ora actuală. Vom da totul pe teren şi nu ne gândim la câte cartonaşe galbene avem fiecare. Trebuie să ne facem jocul, deoarece avem un grup bun, să dăm 100% şi să batem. Nu există nici un fel de presiune pe noi, am câştigat un punct important cu Dinamo, iar acum vrem victoria cu Sportul“, a declarat fundaşul transferat vara trecută de la Gloria Bistriţa.

Atacantul Sebastian Cojocnean spune că „studenţii“ se vor concentra să câştige meciul cu Sportul pentru a rămâne pe primele locuri în Liga 1. „Mergem în Regie să ne facem jocul, avem mare nevoie de puncte şi vrem să rămânem sus în clasament. Sportul are jucători periculoşi, cum sunt Ferfelea sau Patriche, Curelea am înţeles că e suspendat. Sper să nu luăm cartonaşe, dar noi oricum vom fi foarte concentraţi. Meciul cu Sportul e cel mai important pentru noi la această oră, nici măcar nu ne gândim la cel cu CFR“, a spus vârful Universităţii. Cojocnean a mai declarat că se simte foarte bine la „U“ şi că deocamdată nu îşi doreşte să plece la altă echipă.


După 12 etape din sezonul 2011-12, „şepcile roşii“ se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 22 de puncte. Meciul Sportul Studenţesc – Universitatea Cluj se va disputa duminică, de la ora 14, pe stadionul Regie din Bucureşti şi va fi transmis în direct de DigiSport. Derby-ul Clujului, dintre CFR şi „U“ va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul „Dr.Constantin Rădulescu“.

abonare newsletter