Sport

Falub și-a dat demisia de la „U” Cluj. Stanciu vrea să aducă un super antrenor

Adrian Falub și-a dat demisia din funcția de antrenor de la Universitatea Cluj după un început de sezon dezamăgitor.

Falub și-a dat demisia de la „U” Cluj. Nume grele pe lista conducerii Falub și-a dat demisia de la „U” Cluj. Nume grele pe lista conducerii

 

 


 

Universitatea Cluj a pierdut cu ASU Poli Timișoara și Gloria Buzău în ultimele două etape, iar Adrian Falub a fost primul care și-a dat demisia. Fanii clujenilor i-au cerut demisia lui Adrian Falub la meciul cu Poli Timișoara, dar tehnicianul a sperat că echipa va arăta o altă față în deplasarea de la Buzău.


 

„U” a condus încă din startul meciului în meciul cu Gloria, iar șansele ca Falub să rămână au început să crească. Totuși, buzoienii au întors meciul în partea secundă și l-au condamnat pe antrenorul Universității să plece.


Nume grele pe lista conducerii

Postul de antrenor la Universitatea Cluj a fost o adevărată provocare pentru tehnicienii care au ajuns pe malul Someșului.  Bogdan Lobonț, Adi Falub și Cristi Dulca au fost contestați dur de galeria Universității, deși primul a fost la un pas să ducă echipa în prima ligă după barajul cu FC Hermannstadt.

Conducerea tehnică caută în acest moment soluții pentru banca tehnică, iar varianta principală este Costel Enache. Fostul antrenor de la Petrolul și FC Botoșani a fost dorit și în trecut la Universitatea Cluj, iar în acest moment este liber de contract.


Edi Iordănescu, marele vis al lui Daniel Stanciu

Daniel Stanciu s-a făcut remarcat în această vară prin aducerea unor jucători cu multe meciuri în Liga 1 precum Tamaș, Luchin sau Filip. Directorul sportiv încearcă să îl convingă în această perioadă pe Edi Iordănescu să preia Universitatea Cluj.

Stanciu și Iordănescu au lucrat împreună și la A.S.A. Târgu Mureș, iar parteneriat la Universitatea Cluj nu este deloc exclus.

Ultimele Stiri
abonare newsletter