Sport

Nemţii ne-au învins la Gala MMA

<p /><img src="documente/stories/11_noiembrie/01_ziua/08 gala mma.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />România a pierdut meciul cu Germania din cadrul Galei Mixed Martial Arts (MMA) desfăşurată la Sala Sporturilor „Horia Demian“ din Cluj-Napoca.

Nemţii au câştigat confruntarea cu scorul de 5-2. Victoriile României au fost obţinute de Alexandru Lungu (foto) şi clujeanul Andrei Gomboş. Lungu, 160 kg, poreclit „Muntele Bihorului“, l-a învins fără mari probleme pe Chris Mahle, un sportiv de numai 140 kg. Bihoreanul l-a doborât pe Mahle în primul minut al meciului şi l-a sufocat până la intervenţia arbitrului care l-a declarat câştigător pe român. „Am văzut un singur meci de-al adversarului meu până acum şi a ieşit aşa cum mi-am propus, cu victorie în prima rundă. Sper că publicul a fost mulţumit de ce a văzut în seara asta şi mă bucur că a fost organizată această gală de MMA la Cluj, pentru că acesta este sportul viitorului“, a declarat Lungu.

Andrei Gomboş, clujeanul care a participat la categoria 97 kg, l-a învins pe Fredi Kaya, forţându-l să abandoneze lupta, după ce l-a fixat la sol. Un alt român care a avut o evoluţie bună, în ciuda faptului că a pierdut, a fost Ştefan Iulian Gheba. Acest a fost învins de mult mai tânărul, dar puternicul Benjamin Brinsa. În celelalte meciuri sportivii germani s-au impus fără mari probleme în faţa românilor.


În cadrul Galei MMA a concertat şi rapperul Puya. Artistul a fost asaltat la finalul spectacolului de mai multe fete care au dorit să se fotografieze alături de el.

Ultimele Stiri
abonare newsletter