Sport

Un jandarm clujean, campion mondial la arte marţiale

<p /><img src="documente/stories/11_noiembrie/01_ziua/08 jandarm.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Plutonierul major Adrian Petre, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Cluj, a devenit campion mondial la Sambo Masters, un stil de arte marţiale originar din Rusia.

În perioada 24-25 octombrie, în localitatea Kallikratia –Chalkidiki din Grecia s-a desfăşurat Campionatul Mondial de Sambo Masters. Competiţia a reunit 21 de ţări participante, printre care şi România. Unicul reprezentant al ţării noastre a fost plutonier major Adrian Petre din Cluj, care a reuşit să câştige medalia de aur.

Potrivit reprezentanţilor IJJ Cluj, acest premiu nu este singurul din palmaresul clujeanului. Astfel, în 2008, în Belarus, el a obţinut titlul de campion mondial la Sambo, în timp ce în 2010, în Spania, a reuşit să se claseze pe locul II la Jocurile Europene de Judo ale Poliţiştilor şi Pompierilor, şi tot în 2010, în Croaţia s-a clasat pe locul II la Campionatul European de Judo.       G.D.

Ultimele Stiri
abonare newsletter