Sport

Meci suspendat în Liga 1!

<p />Meciul Petrolul Ploieşti - Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I, a fost suspendat, duminică seară, după mai multe incidente ce au avut loc în prima repriză, declanşate în urma intrării pe teren a unui suporter al echipei gazdă.

Pe finalul primei reprize mai multe torţe au fost aruncate din peluza în care stăteau suporterii echipei Petrolul după ce meciul a mai fost întrerupt din cauza unui suporter care a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul în figură pe fundaşul stelist George Galamaz. Jucătorul a fost transportat la spital cu o ambulanţă de la stadion având sânge pe urechea dreaptă. Galamaz a fost diagnosticat cu o fractură de os zigomatic după un prim consult şi a fost transportat la Spitalul Militar din Bucureşti pentru investigaţii suplimentare.

Jucătorii lui Ilie Stan au intervenit pentru a-l opri pe fanul ploieştean, Martinovici fiind cel care l-a doborât. Fundaşul sârb şi portarul Răzvan Stan l-au lovit pe fanul ploieştean şi au primit cartonaş roşu din partea arbitrului Robert Dumitru.


Incidentele au continuat după ce Mihai Costea a transformat un penalty iar suporterii ploieşteni au început din nou să arunce cu torţe în teren. Una dintre aceste torţe l-au lovit pe portarul Ciprian Tătăruşanu, moment în care arbitrul Dumitru a întrerupt pentru zece minute meciul.

Observatorul partidei, Paul Cazan, a decis ulterior suspendarea partidei. Patru suporteri din sectorul rezervat galeriei Petrolul au fost ridicaţi de poliţie în urma incidentelor survenite.


Dragoş Enache, suporterul ploieştean care l-a lovit pe fundaşul Galamaz a fost reţinut de procurori şi arestat pentru 29 de zile, el fiind învinuit de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi port fără drept de armă în incinta unei arene sportive. În urma unor analize, se pare că Enache amfetamină şi alcool înainte de a ajuge în tribună la meciul dintre Petrolul şi Steaua.

Ultimele Stiri
abonare newsletter