Sport

Gabi Tamaș, declarații incredibile după accidentarea la genunchi: „Am programat operația pentru marți, dar eu încerc să joc luni, dacă nu mai doare așa tare”

Gabi Tamaș s-a accidentat la genunchi și are nevoie de o operație la menisc, însă el ar putea să apară în meciul de luni cu Poli Timișoara.

Gabi Tamaș accidentare genunchi Gabi Tamaș accidentare genunchi

 

 


Gabriel Tamaș (36 de ani) de la U Cluj s-a accidentat la primul meci pentru ”șepcile roșii” în succesul cu 1-0 contra lui Aerostar Bacău. Apărătorul central a suferit o ruptură a meniscului. Chiar dacă spune că se va opera marți, fostul fotbalist de la FCSB și Dinamo vrea să evolueze luni, cu ASU Poli Timișoara.

 


„Am ruptură de menisc, da. Am programat deja operația marți, dar eu încerc să joc luni, dacă nu mă mai doare așa tare. Fac tratament, am făcut sală, pentru a-mi crește masa musculară. Nu s-a umflat nici atunci și nici acum nu este umflat. S-a rupt meniscul de tot și-l voi scoate. Dacă încerc să-l lipesc, voi absenta 4 luni. Așa, lipsesc vreo 3 săptămâni, maxim. M-am sfătuit cu medicii. Nu mi s-a înfipt piciorul, așa cum s-a scris, mi-a trosnit piciorul înăuntru, în aer. N-am mai simțit niciodată așa ceva!”, a declarat Gabi Tamaș la Digi Sport Special.

Fostul internațional s-a despărțit de Astra Giurgiu din cauza problemelor cu banii și s-a înțeles cu formația clujeană în această vară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter