Sport

George Țucudean se retrage din fotbal. Atacantul a refuzat Dinamo și e gata să renunțe la cariera de profesionist

George Țucudean este tot mai aproape de retragerea definitivă din fotbalul profesionist.

George Țucudean se retrage din fotbalul! Atacantul a refuzat Dinamo și e gata să renunțe la cariera de profesionist George Țucudean se retrage din fotbalul! Atacantul a refuzat Dinamo și e gata să renunțe la cariera de profesionist

 

 


Atacantul care a reușit să câștige titlul cu CFR Cluj și să devină golgheterul României este tot mai aproape de o retragere definitivă din fotbal. Problemele la inimă au pus stăpânire pe cariera lui Țucudean și în ciuda unei oferte de la Dinamo el a ales să renunțe la cariera de profesionist. Cosmin Contra, antrenorul „câinilor”, a vorbit la finalul meciului despre situațiac complicată în care se află Țucudean.

 


„George Țucudean nu va veni la noi și nu cred că se va mai întoarce pe teren”, a declarat Contra. Atacantul în vârstă de 29 de ani se va retrage după ce în ultimii doi ani a avut mai multe probleme la inimă.

Fanatik.ro a aflat că George Țucudean este deja așteptat la Arad de bunicul său, cel care conduce una dintre cele mai importante firme din țară.


„Pentru George și sora lui Miriam am pregătit totul la firmă. Au deja birourile lor și trebuie să se apuce de treabă. Decizia e a lui George, dar eu simt că nu va mai juca. Nu are de ce să mai riște dacă nu se simte în siguranță. Are o familie frumoasă, a realizat foarte multe în carieră, a luat titluri, a jucat pentru națională, acum îmi doresc mult și îl aștept să preia frâiele afacerilor familiei. Că avem multă treabă!”, a spus Gheorghe Cosma, bunicul lui Țucudean pentru Fanatik.ro

CITEȘTE ȘI:


 

 


Petrescu nu scapă de ghinioane! CFR Cluj a ratat șansa de a juca direct în play-off-ul Europa League

 

 

Tragere la sorți turul 3 preliminar Europa League! Care sunt posibilele adversare ale lui CFR Cluj

abonare newsletter