Sport

VIDEO. Gabi Tamaș, spectacol la prezentarea oficială:„Am fost cel mai bun fundaș din prima ligă, ce să mai zic de Liga a 2-a”

Gabi Tamaș a fost prezentat de Universitatea Cluj reușind să facă spectacol încă dinaintea debutului pe gazon.

Gabi Tamaș, prezentare Universitatea Cluj Gabi Tamaș, prezentare Universitatea Cluj

 

 


Transferul lui Gabi Tamaș la Universitatea Cluj este cea mai importantă mutare din Liga a 2-a, iar artificiile au apărut încă de la primul interviu acordat în tricoul „studenților” de experimentatul fundaș.

Gabi Tamaș, săgeți în direcția lui CFR Cluj

Fundașul celor de la „U” a fost întrebat dacă simte presiune după ce rivala CFR Cluj a câștigat al 3-lea titlu de campioană în Liga 1:„Da, nu mai pot de frică. Stai să mă dezbrac”, a răspuns Gabi Tamaș.


Noul lider din apărarea lui „U” Cluj le-a răspuns și celor care îl consideră un jucător expirat:„Atât de expirat sunt încât m-au căutat de la echipa națională. Dacă nu jucam trei ani, poate eram expirat, dar în ultimul sezon am jucat la Astra care este pe locul trei în Liga 1”, a spus Tamaș.

Gabi Tamaș a fost atras de fanii lui „U” Cluj

Fotbalistul a recunoscut că unul dintre motivele pentru care a semnat cu Universitatea Cluj este legat de prezența unui număr mare de suporteri.


„Fanii contează foarte mult pentru acest club. Din păcate nu îi putem avea alături de noi în perioada asta, însă sper să se remedieze problema și să poate veni la stadion. Aici este un proiect care arată bine, pe termen lung și cred că dacă se mai fac transferuri putem ataca direct promovarea”, a coincis fostul component al naționalei.


Fundașul lui „U” se simte în formă înaintea sezonului

Tamaș se așteaptă să facă diferența în sezonul viitor după ce a fost unul dintre cei mai buni fundași din prima ligă în sezonul precedent:„Am fost cel mai bun sau unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1, ce să mai zic de Liga a 2-a. Am venit aici să ajut la promovare și dacă pot mai joc și un sezon în Liga 1.”, a mai declarat Tamaș.

CITEȘTE ȘI:


 

 

Transfer BOMBĂ la „U” Cluj! Veteranul Gabi Tamaș a semnat cu „șepcile roșii”

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter