Sport

CFR Cluj a ratat prima țintă! Sergiu Buș, transferat la FCSB

Sergiu Buș, fotbalist aflat pe lista de transferuri a celor de la CFR Cluj, a ajuns la o înțelegere cu FCSB, fiind prezentat oficial.

CFR Cluj a ratat prima țintă! Sergiu Buș, transferat la FCSB CFR Cluj a ratat prima țintă! Sergiu Buș, transferat la FCSB

Atacantul care a evoluat la Gaz Metan Mediaș și-a încheiat acordul cu trupa sibiană și va îmbrăca tricoul celor de la FCSB.

Fotbalistul trecut pe la CFR Cluj a fost convins rapid de oferta celor de la FCSB și a fost prezentat oficial de patronul echipei bucureștene.


„De ce să nu aleg FCSB? A fost foarte scurtă negocierea. Domnul Becali l-a sunat pe Bogdan Apostu, agentul meu. Aflasem tot ce vorbea domnul Becali cu Bogdan. Am decis cu soția, în zece minute. A fost un an greu la Gaz Metan, iar acum urmează încă o mare provocare pentru mine, câștigarea campionatului. După atât timp, e momentul FCSB-ului. Vreau să jucăm în Europa. Am simțit că domnul Becali și cei din staff mă doresc. E important că sunt dorit. Nu îmi e frică de critici. O critică bună poate face cât două facultăți. Simt că mi se dă importanță”, a spus Buș la prezentarea oficială.

Buș a fost unul dintre cei mai în formă atacanți români din ultimii ani, fiind remarcat la Levski și CSKA Sofia. Fotbalistul a mai avut aventuri în liga a 2-a din Anglia și Italia, însă nu s-a adaptat și s-a întors în cele din urmă în Liga 1.


Jucătorul de 27 de ani a evoluat în 30 de partide în Liga 1 și a marcat 10 goluri pentru Gaz Metan Mediaș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter