Sport

Etapă finală la „Clujul pedalează”

<p />Organizatorii campionatului „Clujul Pedalează” au dat startul înscrerilor în ultima etapă, care se va desfăşura în Pădurea Hoia, din capătul străzii Donath, în data de 5 noiembrie.

Tot atunci vor fi desemnaţi şi campionii anului 2011. O premieră la această etapă este faptul că se va desfăşura pe înserat şi că vor putea participa numai adulţi. Preşedintele clubului de ciclism, sportivul Levente Kertesz, spune că este încântat de succesul categoriilor la copii, femei şi familie care s-au organizat pentru prima dată în acest an. „Etapele din concursului sunt un real succes pentru noi, cu atât mai mult cu cât cei mai mulţi care au urcat pe podium sunt amatori şi acum merg la competiţii de ciclism. De acum înainte, etapa pentru copii va fi inclusă şi în competiţiile de maratoane. Am ales pentru competiţia de noapte Pădurea Hoia-Baciu, care este cu siguranţă cea mai faimoasă locaţie din România, unde au fost investigate şi analizate o serie de fenomene paranormale”, a declarat Levente Kertesz. Taxa de participare la concurs este de 10 lei.

La ediţia din acest an, competiţia a adus la Cluj atât profesionisti, cât şi pasioanţii de ciclism din mai multe oraşe ca Dej, Zalău, Târgu-Mureş, Oradea, Baia Mare, Braşov şi Vrancea.    D.B.M.

abonare newsletter