Sport

CFR Cluj îl poate pierde pe Omrani în vară:„3 milioane nu sunt nici mulți, dar nici puțini”

Bogdan Mara a declarat că Billel Omrani are mai multe oferte din străinătate, iar după începerea meciurilor ar putea să plece.

CFR Cluj îl poate pierde pe Omrani în vară CFR Cluj îl poate pierde pe Omrani în vară

Atacantul francez al celor de la CFR Cluj a impresionat la începutul sezonului cu șase goluri în preliminariile UEFA Champions League și a atras atenția mai multor cluburi importante din străinătate. Omrani a fost pe lista lui Celtic Glasgow, însă transferul său nu s-a concretizat atunci.

„Am avut discuții cu mai multe cluburi, am avut oferte. Există și acum discuții pentru că sunt mai multe cluburi care și-au arătat interesul. O să vedem ce se va întâmplă. Cred că după ce va începe fotbalul vor exista din noi discuții. Este un jucător care a făcut un sezon extraordinar și este un jucător de calitate. O să analizăm toate lucrurile și o să îl lăsăm să plece când o să primim o ofertă bună”, a declarat Bogdan Mara, oficialul celor de la CFR Cluj.


Leganes, ultima echipă intrată pe fir pentru Omrani

Formația spaniolă și-a vândut ambii atacanți în perioada de mercato din iarnă la Barcelona și Sevilla, iar acum există o ofertă pentru Billel Omrani.

„3 milioane de euro nu sunt nici mulți, nici puțini bani pentru Omrani. O să vedem ce se întâmplă în fotbalul european și o să analizăm. O să ne gândim foarte bine. Am avut oferte bune pentru el, dar am avut nevoie de el în cupele europene și avem în continuare nevoie de el. Au fost oferte și de la Celtic și din Anglia. Nu pot să dau nume acum pentru că sunt discuții și acum, dar e un jucător foarte căutat”, a încheiat conducătorul celor de la echipa campioană CFR Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter