Sport

Richard și Tarolis rămân la U-Banca Transilvania Cluj

Branko Cuic, directorul sportiv al lui U-BT Cluj, a vorbit despre jucătorii care se vor întoarce în alb-negru și în sezonul 2020/2021.

Richard și Tarolis rămân la U-Banca Transilvania Cluj Richard și Tarolis rămân la U-Banca Transilvania Cluj

Oficialul clubului a putut să confirme doar doi stranieri până în acest moment, dar și românii Grasu, Kuti și Vida pentru sezonul următor.

„Din echipa de anul trecut, ca străini îl avem semnați pe sezonul viitor pe Patrick Richard și Donatas Tarolis. Lângă ei sunt jucătorii români, Nandor Kuti, Ștefan Grasu și David Vida. Echipa care câștigă nu se schimbă. O să vorbim cu domnul Vujosevic pentru prelungirea contractului. Suntem activi, nu stăm, suntem într-o permanentă discuție cu agenții, cu jucătorii, privim cu atenție spre viitor și spre reprezentarea în Europa”, a spus Cuic.


Formația clujeană nu va avea probleme cu banii în următorul sezon, deși pandemia de COVID-19 a pus în mare dificultate multe echipe. Banca Transilvania va asigura și în stagiunea viitoare un buget suficient de mare pentru ca echipa să poată participa în cupele europene.

„În ceea ce privește bugetul clubului, noi avem mare noroc cu finanțatorul clubului, cu Banca Transilvania, oameni care iubesc sportul și baschetul, care au recunoscut impactul baschetului în Cluj. Noi am început să discutăm despre buget și avem asigurată promisiunea că vom avea un buget respectabil și serios. E foarte important că vom participa în Champions League și vrem să ridicăm ștacheta baschetului românesc tot mai sus”, a spus Cuic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter