Sport

Clujenii, nemulțumiți că nu pot juca baschet la Baza Sportivă Gheorgheni. Terenurile sunt închise!

Clujenii se arată nemulțumiți că nu pot să joace sporturi de echipă în perioada stării de alertă, chiar dacă este vorba de grupuri de trei persoane.

Clujenii, nemulțumiți că nu pot juca baschet la Baza Sportivă Gheorgheni. Terenurile sunt închise! Clujenii, nemulțumiți că nu pot juca baschet la Baza Sportivă Gheorgheni. Terenurile sunt închise!

„Conform ordinului referitor la starea de alertă sunt permise sporturile în aer liber pentru maxim trei participanți. Totuși, în acest condiții terenurile de baschet din Baza Sportivă Gheorgheni sunt îmchise. Acestea se pot folosi acum de către doi jucători. Cum se poate rezolva să putem face sport în perioada asta, care este oricum grea pentru toți? Vă rog să reglementați aprobarea sporturilor de maxim trei persoane la bazele sportive, cum sunt baschetul, tenisul de masă etc”, a scris un clujean ppe site-ul destinat sesizărilor problemelor din municipiu.

Reprezentanții Bazei Sportive Gheorgheni au anunțat pe site-ul lor că în perioada stării de alertă, terenurile sportive rămân închise, dar clujenii sunt așteptați să practice sport individual.


„Ca măsură de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus, pe timpul stării de alertă platforma online de rezervări a Bazei Sportive Gheorgheni și implicit terenurile sportive vor rămâne închise.

Este permis accesul în perimetrul parcului Bazei Sportive Gheorgheni pentru plimbări, alergări și alte activități în aer liber desfășurate conform reglementărilor în vigoare. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată pe site-ul bazei sportive.


Clujenii trebuie să țină cont de regulamentul în vigoare în perioada stării de urgență.

Sunt permise „activități recreativ-sportive individuale desfășurate în aer liber (ciclism, drumeție, alergare, canotaj, alpinism, vânătoare, pescuit și altele) cu participarea a cel mult 3 persoane".


De asemenea, se adaugă că pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, sunt interzise organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, concerte sau orice alte întruniri în spații deschise, precum și de activități culturale, științifice, artistice, sportive, de divertisment, jocuri de noroc, activități de fitness, activități în piscine și de tratament balnear desfășurate în spații închise.

Sunt exceptate activitățile de pregătire a sportivilor de performanță în cantonamente, care se desfășoară cu respectarea măsurilor de prevenire și protecție", se arată în anexa publicată în Monitorul Oficial.


CITEȘTE ȘI:

Stare de alerta 15 mai: ce nu avem voie sa facem din 15 mai. Lista completa a restrictiilor

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter