Sport

„U“ aşteaptă primul succes cu Pandurii

<p />Universitatea Cluj va juca astăzi în deplasare la Pandurii Târgu Jiu, una dintre revelaţiile de până acum ale Ligii 1, pe care nu a învins-o niciodată în campionat.

„Şepcile roşii“ se află pe locul trei în clasamentul Ligii 1 şi îşi doresc să continue parcursul bun de până acum. Clujenii vor juca în această seară cu Pandurii, una dintre echipele incomode ale campionatului. Ionuţ Badea, care a pregătit în trecut formaţia din Târgu Jiu, apreciază că aceasta s-a schimbat în bine de când este pregătită de Petre Grigoraş, unul dintre cei mai experimentaţi tehnicieni din Liga 1.

Claudiu Niculescu nu face parte din lotul deplasat de Ionuţ Badea la Târgu Jiu. Atacantul „alb-negrilor“ declară că are mici probleme la inghinali şi nu doreşte să rişte o accidentare. „Am avut ceva probleme la inghinali în ultimele zile, am urmat un tratament şi nu voi face deplasarea la Târgu-Jiu. În plus, nu vreau să risc o suspendare pentru meciul cu Dinamo, în care îmi doresc foarte mult să evoluez. Astfel, m-am consultat cu antrenorul Ionuţ Badea şi am decis împreună ca eu să nu fac parte din lot pentru meciul cu Pandurii“, a declarat vârful „şepcilor roşii“.


Universitatea nu a învins niciodată pe Pandurii în Liga 1. Clujenii au dat piept cu formaţia olteană de patru ori, au fost învinşi o dată, iar de alte trei ori au remizat.

Meciul Pandurii – Universitatea se va disputa pe stadionul „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu, de la ora 21.30 şi va fi transmis în direct de DigiSport. Partida va fi condusă de la centru de Sebastian Colţescu din Craiova, care va fi ajutat de asistenţii Adrian Vidan şi Iulian Radu (ambii din Bucureşti).

abonare newsletter