Sport

Iuliu Mureșan se desparte de FC Hermannstadt

Iuliu Mureșan, fostul conducător al celor de la CFR Cluj, se desparte de FC Hermannstadt.

Iuliu Mureșan se desparte de FC Hermannstadt Iuliu Mureșan se desparte de FC Hermannstadt

UPDATE: După mai multe runde de negocieri între cele două părți se pare că duo-ul Mureșan/Zamfir va continua totuși la FC Hermannstadt.

Președintele care a activat ani la rând în Gruia va pleca la finalul lunii de la FC Hermannstadt, club care își dorește să schimbe strategia în urma pandemiei de coronavirus.


Răzvan Zamfir, directorul de scouting și omul de încredere a lui Mureșan, va pleca și el de la trupa sibiană la finalul lunii. Mureșan și Zamfir au preluat FC Hermannstadt în luna aprilie a anului trecut. Sibienii nu au avut deloc un parcurs fantastic sub comanda celor doi foști CFR-iști, iar ardelenii au jucat un baraj pentru a rămâne în Liga 1 împotriva Universității Cluj.

FC Hermannstadt este pe locul 9 în clasamentul din Liga 1 și este la doar trei puncte distanță de prima echipă aflată pe loc retrogradabil. Iuliu Mureșan a devenit cunoscut în fotbalul românesc după ce a petrecut 17 ani la CFR Cluj în perioada 2001-2018, fiind considerat de mulți principalul pion în parcursul excepțional al trupei clujene în perioada 2008-2016.

abonare newsletter