Sport

Încep competiţiile sportive între licee

<p />Un număr de 12 echipe de fotbal şi alte opt de baschet s-au înscris la prima ediţie a campionatului şcolar la baschet şi fotbal.

Startul ligii liceelor la fotbal s-a dat ieri, la Baza Sportivă Unirea, unde s-au disputat meciurile dintre Colegiul Tehnic „Napoca” - Liceul Teoretic ,,Eugen Pora” şi  Liceul „Victor Babeş” - Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior”. Tot ieri s-a disputat şi meciul dintre Colegiul Naţional „George Bariţiu”  şi Liceul Teoretic „Bathory Istvan” , pe terenul de la Liceul „Gheorghe Şincai”. La fotbal, cele 12 echipe au fost împărţite în două grupe.

Turul ligii liceelor la fotbal se va desfăşura pe parcursul a cinci etape, până în data de 20 noiembrie, urmând să se reia începând din luna martie a anului viitor. Baschetul va debuta săptămâna viitoare, în data de 25 octombrie, de la ora 15.30, cu partida dintre Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” şi Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, ce se va disputa în sala de sport a Colegiului Tehnic de Construcţii „Anghel Saligny” şi cu cea dintre Liceul Teoretic „Bathory Istvan” şi Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, care va avea loc în Sala de Sport a Liceului „Onisifor Ghibu”.  La baschet se vor juca trei etape în tur, până pe data de 8 noiembrie, urmând ca returul să se reia în primăvara anului viitor.

abonare newsletter