Sport

FC Vaslui are cel mai greu meci

<p> </p> <p />Dintre cele trei echipe româneşti care joacă în Europa League, FC Vaslui are cea mai grea misiune, moldovenii evoluând în deplasare la Sporting Lisabona.

Elevii lui Viorel Hizo au remizat în primele două meciuri jucate în grupa D, 2-2, în deplasare la Lazio Roma şi acasă cu FC Zurich. Moldovenii speră să repete evoluţiile bune şi în meciul din această seară de pe stadionul „Jose Alvalade“ şi să se întoarcă măcar cu un punct din această deplasare. Sporting – FC Vaslui va începe la ora 22.05 şi va fi transmis în direct de Dolcesport.

După ce în etapa trecută a fost învinsă acasă de PSV Eindhoven, Rapid va primi astăzi vizita formaţiei Legia Varşovia. Giuleştenii au mai întâlnit formaţia poloneză în urmă cu 40 de ani, atunci reuşind să o elimine din turul 3 al Cupei UEFA, după 4-0 la Bucureşti şi 0-2 în deplasare. Răzvan Lucescu a declarat că şi-ar dor să câştige ambele întâlniri cu Legia, pentru că aceste puncte i-ar asigura practiv calificarea în primăvara europeană. Rapid – Legia se va disputa pe Stadionul Naţional de la ora 22.05 şi va fi transmis în direct de Pro Tv.


Steaua, câştigătoarea Cupei României, va juca în deplasare cu Maccabi Haifa. Proaspăt preluată de Ilie Stan, formaţia „militară“ încă aşteaptă primul succes în grupele Europa League în acest sezon. „Roş-albaştrii“ au remizat în prima etapă cu Shalke, 0-0 la Cluj, iar apoi au reuşit o altă remiză, mult mai puţin onorabilă, în deplasare la modesta formaţie AEK Larnaka. O eventuală victorie ar creşte considerabil şansele Stelei de a avansa în turul următor al competiţiei. Maccabi Haifa – Steaua se va juca în această seară de la ora 20 şi va fi transmis în direct de Pro Tv.

abonare newsletter