Sport

Probleme în paradisul campionilor! CFR nu a plătit primele pentru rezultatele din Europa League, deşi a primit banii de la UEFA

CFR Cluj a avut un sezon fantastic în cupele europene, iar jucătorii pregătiţi de Dan Petrescu ar fi trebuit să fie premiaţi de conducere.

probleme-in-paradisul-campionilor!-cfr-nu-a-platit-primele-pentru-rezultatele-din-europa-league-desi-a-primit-banii-de-la-uefa probleme-in-paradisul-campionilor!-cfr-nu-a-platit-primele-pentru-rezultatele-din-europa-league-desi-a-primit-banii-de-la-uefa

CFR Cluj este una dintre puţinele echipe din România care nu a redus salariile jucătorilor în acestă perioadă în care campionatul este oprit din cauza virusului COVID-19. Trupa pregătită de Dan Petrescu a decis pentru moment să achite salarile integral, dar acest lucru e posibil să se schimbe curând.

Fotbaliştii lui CFR Cluj au de încasat primele pentru parcursul din cupele europene, dar pentru moment au fost lăsaţi în aşteptare de conducere. Elevii antrenaţi de Petrescu ar fi trebui să primească câte 5.000 de euro pentru fiecare dintre cele patru victorii obţinute în Europa League şi un bonus de 25.000 de euro pentru victoria cu Celtic.


UEFA a virat banii către CFR Cluj, dar jucătorii nu şi-au luat primele

Campioana României a încasat aproximativ 15 milioane de euro de la UEFA pentru parcursul european, dar această sumă importantă se pare că nu a adus liniştea. Jucătorii trebuiau să încaseze primele până pe 15 februarie, conform unui act întocmit alături de conducere, dar data nu a fost respectată, iar în rândul titularilor au apărut nemulţumiri.

Mai mult, CFR Cluj nu a reuşit să vireze nici salariul scadent pe 25 martie şi clubul pregăteste diminuarea salariilor jucătorilor pentru următoarea perioadă, conform celor de la Fanatik.


Citeşte şi:

"U" Cluj a redus salariile jucătorilor! Staff-ul administrativ trimis în şomaj tehnic

Ultimele Stiri
abonare newsletter