Sport

Fanii lui CFR l-au făcut praf pe Dan Petrescu și pe jucători: „Anti fotbal! Și-a bătut joc de un copil”

CFR Cluj a remizat, 0-0, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș în etapa a 2-a din play-off-ul din Liga 1.

Fanii lui CFR l-au făcut praf pe Dan Petrescu și jucători: „Anti fotbal! Și-a bătut joc de un copil” Fanii lui CFR l-au făcut praf pe Dan Petrescu și jucători: „Anti fotbal! Și-a bătut joc de un copil”

Trupa pregătită de Dan Petrescu a făcut un meci modest pe terenul echipei antrenate de Edward Iordănescu, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de fani.

Suporterii din Gruia s-au obișnuit în ultimele sezoane cu victorile și titlurile câștigat cu lejeritate în Liga 1, iar la fiecare pas greșit fanii nu ezită să își critice jucătorii pe rețelele de socializare. Lacina Traore, Bilell Omrani, Ovidiu Hoban sau Valentin Costache au fost cei mai criticați jucători de fanii „feroviarilor”.


„Hoban e mână moartă de doi ani. El ne-a mâncat și calificarea cu Sevilla din tur. Nu știu de ce îl joacă, e mână moartă de 2 ani”, a fost mesajul care l-a vizat pe mijlocașul român.

„Costache e invizibil. Nu poate să facă o preluare fără adversare. Nota mea este 0 pentru Costache, nu e fotbalist”, a fost caracterizat Costache.


„Cizme de gumă toți. Strategie Dan Petrescu, adică rahat”, a scris un alt fan.

„Omrani se zbate mai mult pentru cartonașe. L-a băgat și pe nulitatea de Traore care nu a dat un gol tot anul”, a fost o altă părere.


Petrescu criticat de fani pentru o schimbare efectuată în secunda 24

Dan Petrescu a ”fentat” din nou regula U21, conform căreia trebuie să înceapă meciurile din Liga 1 cu doi jucători eligibili pentru naționala de tineret.  Alin Fica (18 ani) a debutat pentru CFR Cluj în meciul cu Gaz Metan Mediaș și a fost schimbat după primele 24 de secunde.

„Își bate joc de tineri, preferând să resusciteze morții. Culmea, pe urmă se plâng că nu au echipă tânără și sunt obosiți”, a scris un fan supărat.


Antrenorul lui CFR Cluj a declarat la finalul meciului că a protestat prin această schimbare față de regulamentul FRF prin care echipele din prima ligă sunt obligate să înceapă meciul cu doi jucători care să îndeplinească regula U-21.

"Păi mă face să fiu penibil această regulă. Eu am fost penibil, să scot un jucător tânăr şi i-am luat moralul. Dar asta e realitatea şi nu am ce să fac, am nevoie de jucători. Noi avem foarte mulţi jucători de valoare care stau în tribună şi mi-e greu. Şi atunci am hotărât să-l bag repede pe Adiţă şi să nu mai pierd timpul. Dar nu-mi place ce-am făcut, clar. Normal că am vorbit cu el, dar degeaba am vorbit. El poate e fericit că a debutat, dar cum a debutat nu e bine şi nu e bine pentru fotbal.  Dacă avem 2-3 jucători accidentați U21, nu știu cum putem fi favoriți. Dacă Hagi nu vrea regula asta cu U21, ce să mai zic eu? E împotriva legii, se interzică dreptul la muncă. Nu ne-am mai calificat la mondiale, noi pregătim naționala U21!”, a spus Petrescu după joc.


CFR Cluj a încheiat meciul de la Mediaș în 10 jucători, Ovidiu Hoban fiind eliminat pentru două cartonașe galbene. Mijlocașul va lipsi în derby-ul cu FCSB, programat săptămâna viitoare în Gruia. CFR Cluj are un avans de patru puncte în fața celor de la Universitatea Craiova și FCSB după al treilea 0-0 consecutiv pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș.

abonare newsletter