Sport

România - Italia, din Grupa Mondială a Fed Cup, se joacă la Cluj-Napoca. Cât costă biletele?

România și Italia se vor duela la Cluj-Napoca în play-off-ul Grupei Mondiale, într-o partidă care va avea la Cluj-Napoca. Vezi cât costă biletele.

"Federația Română de Tenis anunță locul de desfășurare a întâlnirii de Fed Cup by BNP Paribas dintre România și Italia, din 17 și 18 aprilie 2020, din play-off-ul Grupei Mondiale. Astfel, meciul va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte importante întâlniri ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia și Germania, în 2018, cu Canada și Elveția, și, în 2020, cu Rusia", a transmis FRT.

Echipa care va câștiga această întâlnire va juca și în 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas. Cele mai importante jucătoare italience la ora actuală Camila Giorgi și Jasmine Paolini, jucătoare clasate pe locurile 88, respectiv 94.


Biletele au fost puse în vânzare online pe site-ul www.bilete.ro și costă 90 de lei la inelul 1, respectiv 70 de lei la inelul 2. Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult şase bilete pentru fiecare dintre cele două zile.

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, pe acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc şi care posedă un bilet valabil.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter