Sport

Richard, Tarolis și Planinic, fruntași la mai multe capitole în FIBA Europe Cup

U-Banca Transilvania Cluj s-a calificat în optimile de finală ale FIBA Europe Cup, acolo unde va juca împotriva celor de la Medi Bayeruth.

Trupa pregătită de Mihai Silvășan a câștigat patru din cele șase meciuri disputate în faza a doua a grupelor, iar acest lucru s-a datorat în mare parte unui trio excelent.

Patrick Richard, Darko Planinic și Donatas Tarolis s-au evidențiat la diferite capitole, fiind printre primii la puncte marcate, capace, intercepții sau pase decisive.


Darko Planinic este al 5-lea cel mai bun marcator din FIBA Europe Cup cu o medie de 17.2 puncte pe meci. Patrick Richard nu a mai fost la fel de precis la aruncările de la distanță în ultimele jocuri, dar a strâns o medie de 5.8 pase decisive pe meci care l-au ajutat să se claseze pe locul cinci la numărul de assisturi.

Fundașul american împarte primul loc la intercepții cu Sherron Walker de la Zwolle. Cei doi jucători au adunat câte 2.3 intercepții pe meci. Donatas Tarolis este pe locul al treilea la capace având o medie de 1,7 mingi blocate.


Trupa pregătită de Silvășan va juca pe 4 martie, la Cluj-Napoca, manșa tur a duelului cu Medi Bayeruth în FIBA Europe Cup.

Ultimele Stiri
abonare newsletter